Artvinliler  Vakfı

Kutlu Doğum

Artvinliler Vakfının organize ettiği ve seçkin davetlilerin katılımıyla Efendimizi anma programı çerçevesinde gönül dostlarımız biraraya geldi. Saygıduruşu-İstiklal marşı açılışından sonra,Fatih Camii İmam Hatibi Hafız Osman Şahin hocamızın kuran tilavetiyle program başladı. Vakfımızın Genel Başkanı Dr.İsrafil Kısla beyin hoşgeldiniz konuşmasıda maana yüklüydü.Samimi-Duygusal ve içten efendimizi anlatması dinleyicileri derinden etkiledi. Şiir ve ilahiler gecemize ayrı bir tat-lezzet kattı. Prof.Dr.Yaşar Düzenli hocamızın (Kutlu doğum,İnsanın yeniden dirilişi) ilmi konuşması etkileyiciydi. Sultanahmed Camii Müezzini hafız Metin Balcı Hocamızın ve Maltepe Merkez Camii İmam Hatibi Selim Yıldız hocamızın kuran ziyafeti dinleyicileri mest etti. Program dua ile sona erdi Bu parograma katılımlarından dolayı bütün gönül dostlarına içten teşekkürler...